Odesílání...

Akce

Přihlášení

Pokud ještě nemáte založený účet na našem e-shopu, tak si jej můžete zaregistrovat.

×

Vzduchová masáž a hydromasáž jako součást bazénu

Vzduchová masáž a hydromasáž jako součást bazénu

Když si pořizujete domácí bazén, je dobré předem se zamyslet, jak jej využít co nejvíce. Nejen k plavání či osvěžení v horkém letním dni, ale počítat s ním také jako místem k relaxaci. Tím může být doplnění bazénového koutu odpočinkovým schodem, který lze vybavit hydroterapeutickými zařízeními, jako je vzduchová masáž a hydromasáž. Před výstavbou bazénu je třeba se rozhodnout, zda pořídíte pouze vzduchovou masáž nebo pouze hydromasáž nebo obojí.

Obě tyto masáže mají blahodárný účinek na organismus, slouží zejména k blahodárné relaxaci. Využít je můžete po fyzicky či psychicky namáhavé práci nebo jako podpůrnou léčbu nemocí pohybového aparátu.

Vzduchová masáž

Při doplnění bazénu vzduchovou masáží je celý odpočinkový schod perforován otvory o průměru 2 mm ve vzdálenosti 30 mm od sebe. Na spodní část schodu je přidána vrstva plastu, kterou se vytvoří tzv. sendvič a do tohoto prostoru je připojeným vzduchovačem vháněn vzduch. Vyvrtanými otvory pak proudí vzduch v podobě proudů jemných bublinek, který vytváří vzduchovou masáž a přenáší uvolňující vibrace do celého těla.

Slouží především k duševnímu a fyzickému uvolnění, příznivě působí při bolestech kloubů a těla, působí spíše povrchově na kožní receptory.

Zde se můžete podívat na VIDEO.

Hydromasáž neboli vodní masáž

Hydromasáž je založena na cirkulaci vody. Z trysek umístěných na stěně bazénu proudí voda, která je přes sací prvek umístěný na stěně bazénu nasávána přídavným čerpadlem z bazénu do oběhového systému a pod vysokým tlakem je vháněna hydromasážními tryskami zpět do bazénu.

Rozmístění a počet trysek záleží na vaší volbě. Nejčastěji se používají 2-4 trysky uspořádané buď podélně nebo svisle, ve dvou rovnoběžných řadách nebo ve tvaru „T“. Trysky lze směrovat dle potřeby a přání.

Hydromasáž posiluje krevní oběh, regeneruje a uvolňuje svaly a klouby, masíruje měkké tkáně, zlepšuje kožní tonus a posiluje imunitní systém. Má spíše hloubkový charakter.

Masážní systémy se dají ovládat buď mechanicky nebo dálkovým ovládáním.

Pro poptávku nás kontaktujte na info@hapamax.cz.

 

 

 

 
Anonymní zákazník .
Hodnoceno dne 26.04.2024
Přípravek na vyčištění vody v bazénu funguje na 100%. Určitě doporučuji.
Luboš S.
Hodnoceno dne 19.04.2024
Super přístup a velká ochota, jsem velmi spokojen a děkuji.
Ver .
Hodnoceno dne 27.03.2024
Rychlé dodání
Anonymní zákazník .
Hodnoceno dne 14.03.2024
velmi přehledné objednávání a rychlost doručení. Není co vytknout.

Bazény a bazénové doplňky jedině od nás

Kvalita, komplexnost dodávky, záruční a pozáruční servis.
Důležitým mottem naší společnosti je profesionální a individuální přístup k zákazníkům.

 

Jsme si jisti, že z naší nabídky si vyberete. Tak neváhejte.

O nás

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.