Odesílání...

Akce

Přihlášení

Pokud ještě nemáte založený účet na našem e-shopu, tak si jej můžete zaregistrovat.

×

Bazénová Schodiště: Klenot Každého Bazénu

Bazénová Schodiště: Klenot Každého Bazénu

 

Bazénová schodiště slouží nejen ke vstupu do vody, ale jsou také místem pro relaxaci a odpočinek. Přinášejí nejen estetiku, ale i funkčnost do prostoru bazénu. V naší široké nabídce naleznete jednoduché řešení pro Vaše potřeby. Schody mohou mít různé tvary, umístění a doplňky, jako vzduchovou masáž nebo hydromasáž. Bazénová schodiště vytváříme i na míru, zcela dle požadavků i těch nejnáročnějších zákazníků.

 

Hlavní Výhody Bazénových Schodišť:

  • Příjemný a Elegantní Vstup do Vody
  • Místo Odpočinku a Relaxace
  • Bezpečnost
  • Variabilita Designu

 

Schody nebo Žebřík?

V posledních letech jsou oblíbená právě bazénová schodiště, která mají mnohem více využití. S různými tvary a umístěním lze schodiště přizpůsobit individuálním preferencím a designu bazénu. Bazénová schodiště zajišťují elegantní vstup do vody a dodávají celému bazénu estetický, moderní prvek. Schodiště poskytují pohodlný a bezpečný přístup do bazénu, zejména pro ty, kteří mají problémy s vertikálním vstupem pomocí žebříku. Schodiště nabízejí prostor pro odpočinek při částečném ponoření do vody, což je ideální pro ty, kteří preferují relaxaci bez úplného ponoření. Z vlastních zkušeností víme, že největší využití v bazénu májí právě schody. 

Bazénové žebříky jsou sice menší a levnější variantou vstupu do vody, ale za to jsou méně bezpečné a nejsou nijak dále využitelné. 

 

Bazénové Schodiště Hapamax

S více než 30 lety zkušeností v oboru bazénů a bazénových schodišť můžeme garantovat špičkovou kvalitu. Naše vstupní schodiště jsou konstruovány jako samonosné, což zajišťuje pevnost a dlouhou životnost, a není potřeba je podbetonovávat. Naše schodiště jsou nejen funkční, ale i vizuálně atraktivní.

Navíc, v horní a spodní části schodiště jsou otvory pro proudění a čištění vody. Tyto otvory zajišťují přirozené proudění vody, proto nedochází k výraznému znečištění prostoru pod schody. Prostor pod schody bude tak čistý, jak bude čistá voda v bazénu. Větší rozměry schodišť jsou vybaveny vlezovým otvorem pro revizi. Naše schodiště tak splňují nejen praktické požadavky, ale i estetické preference klientů.

 

VARIANTY BAZÉNOVÝCH SCHODIŠŤ

Bazénové schodiště je hlavním vstupem do vody, a proto je důležité, aby splňovalo veškerá Vaše přání a požadavky.

Velikost a počet schodů se odvíjí od velikosti a hloubky bazénu. Většinou platí: hloubka bazénu 1,2 m = 3 stupně schodů, hloubka bazénu 1,5 m = 4 stupně schodů.

 

Rohové Kulaté Schodiště

   

Alternativní umístění kulatého schodiště:

 

Rohové Kulaté Schodiště s Odpočinkovým Schodem

 

 

Rohové Hranaté Schodiště

 

 

Úzké Schodiště

   

 

Schodiště přes Celou Šíři Bazénu

   

 

Schodiště přes Celou Šíři Bazénu s Odpočinkovým Schodem

  

 

Vnější Schodiště

  

 

 

Inovace Odpočinkových Schodišť

Pro ty, kteří chtějí ještě více zvýraznit relaxační aspekt, nabízíme možnost do odpočinkových schodišť zakomponovat vzduchovou masáž nebo hydromasáž. Vzduchové a vodní masáže jsou nejen skvělým způsobem, jak si vychutnat bazén, ale také poskytují řadu zdravotních a wellness výhod. Oba tyto prvky mohou být skvělým doplňkem pro každý bazén a přinést do bazénového prostoru další rozměr relaxace a péče o tělo i mysl.

  • Masáž svalů a kloubů vzduchovými bublinami nebo vodními tryskami.
  • Stimulace povrchu kůže a její prokrvení.
  • Relaxace a uvolnění mysli díky kombinaci tepla vody a masáže.

Vzduchová Masáž
Vzduchová masáž, známá také jako masáž s bublinkami, je forma relaxace a terapie, která využívá proudu vzduchových bublin pro stimulaci těla. Tuto techniku implementujeme do odpočinkových schodů v bazénech pomocí dvojité perforované desky pro vytváření bublin vzduchu.

Hydromasáž
Hydromasáž je terapeutická forma masáže vodními tryskami. Proudy vody jsou generovány pomocí trysek, které mohou být umístěny právě v odpočinkových schodech bazénu. Tato metoda masáže využívá kombinaci tlaku vody a tepla k poskytnutí příjemného a uvolňujícího zážitku. Hydromasážní trysky umožňují individuální nastavení směru proudu vody, což poskytuje personalizovanou masáž podle Vašich potřeb.

 

Na více informací o vzduchových masážích a hydromasážích se můžete podívat zde.

 

Bazénové Schodiště Na Míru pro Vás

Máte vlastní vizi bazénového schodiště? Bez obav. Přijďte k nám a vyrobíme Vám schodiště přesně podle Vašich představ. Napiště nám na info@hapamax.cz.

 
Anonymní zákazník .
Hodnoceno dne 26.04.2024
Přípravek na vyčištění vody v bazénu funguje na 100%. Určitě doporučuji.
Luboš S.
Hodnoceno dne 19.04.2024
Super přístup a velká ochota, jsem velmi spokojen a děkuji.
Ver .
Hodnoceno dne 27.03.2024
Rychlé dodání
Anonymní zákazník .
Hodnoceno dne 14.03.2024
velmi přehledné objednávání a rychlost doručení. Není co vytknout.

Bazény a bazénové doplňky jedině od nás

Kvalita, komplexnost dodávky, záruční a pozáruční servis.
Důležitým mottem naší společnosti je profesionální a individuální přístup k zákazníkům.

 

Jsme si jisti, že z naší nabídky si vyberete. Tak neváhejte.

O nás

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.