Odesílání...

Akce

Přihlášení

Pokud ještě nemáte založený účet na našem e-shopu, tak si jej můžete zaregistrovat.

×

Recenze

Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Rádi bychom vás proto požádali, abyste si našli chvilku času a napsali nám krátkou recenzi. Vaše zpětná vazba je pro nás moc důležitá a pomůže nám nejen zlepšit naše služby, ale také pomůže ostatním lidem, kteří zvažují využít našich služeb nebo produktů.

Nemusíte psát nic složitého, stačí pár řádků o vašich zkušenostech s námi nebo s našimi produkty. Vaše slova nám pomohou poskytnout lepší informace ostatním zákazníkům a zvýšit důvěryhodnost našeho e-shopu.

Vaši recenzi můžete napsat sem nebo na Google či Facebook. Děkujeme vám za vaši podporu.

Recenzi mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde.

Vlčák .
Hodnoceno dne 17.05.2024
Skvělý obchod, doporučuji všem
Anonymní zákazník .
Hodnoceno dne 14.05.2024
spokojenost
Anonymní zákazník .
Hodnoceno dne 26.04.2024
Přípravek na vyčištění vody v bazénu funguje na 100%. Určitě doporučuji.
Luboš S.
Hodnoceno dne 19.04.2024
Super přístup a velká ochota, jsem velmi spokojen a děkuji.
Ver .
Hodnoceno dne 27.03.2024
Rychlé dodání
Anonymní zákazník .
Hodnoceno dne 14.03.2024
velmi přehledné objednávání a rychlost doručení. Není co vytknout.
Michal K.
Hodnoceno dne 27.02.2024
Dobra komunikace, vse probehlo v poradku
Anonymní zákazník .
Hodnoceno dne 25.09.2023
Super rychlé dodání, jeden den objednáno, druhý den v zásilkovně, ceny super. Doporučuji
Anonymní zákazník .
Hodnoceno dne 02.11.2023
Obchod doporučuji,velká spokojenost
Anonymní zákazník .
Hodnoceno dne 16.08.2023
Super jednání ze vším co jsem potřeboval mě poradili.

Bazény a bazénové doplňky jedině od nás

Kvalita, komplexnost dodávky, záruční a pozáruční servis.
Důležitým mottem naší společnosti je profesionální a individuální přístup k zákazníkům.

 

Jsme si jisti, že z naší nabídky si vyberete. Tak neváhejte.

O nás

Blog

Bazénová Schodiště: Klenot Každého Bazénu

Bazénová schodiště představují nejen vstup do vody, ale i místo relaxace a odpočinku v bazénu. Ukážeme vám různé typy schodišť spolu s jejich inovativními funkcemi a pomůžeme Vám najít ideální řešení pro Váš bazén.

Vzduchová masáž a hydromasáž jako součást bazénu

Co takhle využívat bazén nejen pro plavání a osvěžení, ale zařídit si v něm i vířivku? Ušetříte peníze i prostor.

NOVĚ jsme rozšířili náš sortiment o PVC-U Tvarovky

Armatury a fitinky z PVC-U.

Více novinek

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.